Arkiv over nyheder fra Diener's Hestepension


Ministævne 6. maj 2007

Søndag d. 6. september afholdt vi ministævne. Vejret var med os, humøret højt og hele gården summede af aktivitet. Det var dejligt at se, at mange tilskuere også havde fundet vej til stævnet.

Se resultaterne og placeringerne for de enkelte deltagere, samt billeder fra stævnet.

Vi takker de enkelte ekvipager for deltagelsen og for de flotte præstationer, og ser frem til at gense alle til efterårsstævne i 2007.


Ny pensionær i maj

Vi byder rigtigt hjerteligt velkommen til Giovanna Babara Roed og Egebjerggård's Milini.


Back on Track

Tirsdag d. 3. april kl 19.30 havde vi besøg af Rikke Jørgensen. Rikke er forhandler af ”Back on Track”, der er bomuldsprodukter til både mennesker, heste og hunde. De reflekterer kroppens varme, øger blodcirkulationen og mindsker dermed spændinger og ømheder i musklerne.

Arrangementet fandt sted i rytterstuen og Rikke fortalte om produkterne og der var mulighed for at købe dem. Se evt. brochurerne med produkterne i rytterstuen.


Ny pensionær i marts

Vi byder rigtigt hjerteligt velkommen til Ida Rose Pedersen og Fenya Knab.


Ny pensionær

Lidt forsinket byder vi rigtigt hjerteligt velkommen til Annemette og Prins Mini :o)


Praktikant

Velkommen til Charlotte Hoff Christensen, der er dyrepasser praktikant fra Roskilde tekniske skole. Chartlotte skal være her til d. 22. september og vil varetage den daglige pasning af hestene sammen med Marianne.


Ministævnet 2. september 2006

Lørdag d. 2. september afholdt vi ministævne. Vejret var med os, humøret højt og hele gården summede af aktivitet. Det var dejligt at se, at mange tilskuere også havde fundet vej til stævnet.

Se resultater og billeder fra stævnet her!


Nye pensionærer i august

Vi byder rigtigt hjerteligt velkommen til Charlotte og hendes dejlige quarter horse Pretty Much Dancer.

Også hjerteligt velkommen til Jeanette, der langt om længe har fundet sin Ruth. Dejligt, at se dig til hest igen Jeanette !


Ny pensionær

Et stort - og meget forsinket! - velkommen til Pia Brøndsted Mathiasen og Herstein. Nu har vi både en Herschwan og en Herstein, så hvad mon det næste bliver fra fam. Mathiasen? En doktor Hansen måske?


Tak for opmærksomheden ved vores bryllup

En stor tak skal lyde for den MEGET flotte bryllupsgave! - vi glæder os til at komme ud at rejse :o) Også tak til alle jer, der mødte op ved vores bryllup og gjorde dagen ekstra festlig. Vi havde en pragtfuld dag, som vi aldrig vil glemme.
- Ole & Marianne.


Ministævne 2. september 2006

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 2. september afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og jer, der melder til vil modtage programmer og starttider en uge inden. Se invitationen her.


Ministævne 6. maj 2006

Ministævnet den 6. maj er desværre aflyst pga for få tilmeldinger. Vi forsøger at afholde et stævne til efteråret. Vel mødt til den tid!


Ny pensionær

I februar er der kommet en ny pensionær på gården. Vi ønsker velkommen til Susanne og Ivanhoe.


Ny ridehusbund

I januar 2006 har vi forbedret bunden i ridehuset med nye spåner, så den igen er let fjedrende og rigtig god at ride på.


Foderaften ved Jørn Laursen

Torsdag d 8. dec. kl. 18.00 havde vi igen besøg af foderkonsulent Jørn Laursen fra St. Hippolyt. Jørn har livslang erfaring med heste, og har været professionel travtræner. Mest er han nok kendt for at have kørt den legendariske travhest ”Tarok” til utallige sejre.

Det blev som forventet en spændende aften, hvor Jørn delte ud af sin viden omkring fodring. Desuden gav han en individuel vurdering af vores heste’s foderstand og kom med forslag til, hvad vi kan gøre bedre.

Tryk på billederne for at se flere billeder fra arrangementet

 


Staldmøde

Torsdag 15.9.05 kl 18.30 blev der holdt staldmøde. Referat af mødet vil kunne læses her. .


Ministævnet 10. september 2005

I september afholdt vi det andet ministævne på gården, og lige som første gang, var det en stor succes. Vejret var dejligt, solrigt og ikke mindst tørt, så humøret var højt. Alle de startende ekvipager ydede en stor indsats. Vi ønsker de placerede ryttere stort tillykke. Vi vender tilbage med et nyt ministævne til foråret. Læs alle resultaterne og se billeder under stævner.


Gæstebog

Vi har nu fået oprettet en gæstebog som du er meget velkommen til at skrive i. Vi glæder os til at høre fra dig.


 Seneste Nyheder

20. april 2018
20 års Jubilæumsstævne maj 2018


20. juni 2017
Ministævne august 2017


6. maj 2017
Ministævne maj 2017


10. september 2016
Ministævne september 2016


29. maj 2016
Ministævne maj 2016


12. september 2015
Ministævne september 2015


23. maj 2015
Ministævne maj 2015


8. juni 2013
Ministævne juni 2013


1. september 2012
Ministævne september 2012


12. maj 2012
Ministævne maj 2012


10. september 2011
Ministævne september 2011

21. maj 2011
Ministævne maj 2011Andre nyheder & Arkiv