Sidste nyt fra Stald Diener


April 2018 - Invitation til 20 års jubilæumsstævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 12. maj 2018 afholdes 20 års jubilæumsstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
Juni 2017 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 26. august 2017 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
Marts 2017 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 6. maj 2017 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
August 2016 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 10. september 2016 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
April 2016 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 29. maj 2016 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
September 2015 - Resultater og billeder fra ministævnet

Så er der resultater og billeder fra ministævnet - Klik her for at komme til stævnesiden
August 2015 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 12. september 2015 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
April 2015 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 23. maj 2015 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
Maj 2013 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 8. juni 2013 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
Juli 2012 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 1. september 2012 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
April 2012 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 12. maj 2012 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
Juli 2011 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 10. september 2011 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
Juni 2011 - Billeder fra ministævnet

Så er der billeder fra ministævnet - Klik her for at komme til stævnesiden
April 2011 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 21. maj 2011 afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesidenVelkommen til Diana og Davinci

Et forsinket velkommen til Simone og Peter Pan, der kom d. 30. oktober.

Også velkommen til Jette og Harlekin, der kom d. 28 november.

Samt Camilla og Signe med Chester, der kom d. 11. december.

Og sidst; men ikke mindst velkommen til Maja og Charlotte, der har valgt at overvintre hos os.


Velkommen til Diana og Davinci

Vi byder velkommen til Diana og Davinci, som er flyttet ind d. 15. oktober.


Velkommen til Lea og Robin

Velkommen til Lea Ny Rindom og hendes hest Robin.


Ministævnet veloverstået

Trods enkelte regnbyer blev ministævnet veloverstået. Der var rekord mange starter og mange forskellige hesteracer og -typer deltog. En jagtrytter havde endda meldt til vores stævne, frem for til en jagt. Og tænk engang, at en islandsk hest skulle løbe med sejren i to af klasserne - Godt gået Marianne ;o). En kæmpestor tak til Rikke Christiansen, der var dommer ved stævnet, og som trådte til med meget kort varsel. Også en stor tak til Line, der var skriver for Rikke samt Arne, der var "ledvogter".

Klik her for at komme til stævnesiden hvor du finder resultater og billeder fra stævnet.
Juli 2010 - Invitation til ministævne

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 29. august afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden eller her for at se startlisten.
Maj 2010 - Nye stævne-resultater for Salonica

Den 29. maj var Salonica igen til stævne. Denne gang i Roskilde Rideklub, hvor hun gik en LB3 til 66,16 og en LA1 til 65,39 %. Dette rakte til to 2. pladser.

Den 18. juni var hun så til distriktsstævne på Rideklubben Epona, hvor hun vandt en LB3 med 66,15 samt blev anden uplacerede i LA1 med 66,92 %

Læs mere om Salonica her.


Maj 2010 - Nephew og Kalahari

Onsdag d. 12. maj fik Saybia et rigtigt fint hingsteføl efter Fassbinder. Diener's Nephew hedder han og han er en værre spilopmager.

Præcis en uge efter kom så hoppeføllet Diener's Kalahari, som også er efter Fassbinder. Sahara, alias "Lusen", valgte at fole sit føl på folden om dagen blandt alle vennerne i stedet for i boksen om natten. Så vi blev lidt overraskede da der pludselig var en hest mere på fold...


Diener's Nephew

Diener's Kalahari

Maj 2010 - Ministævnet er aflyst !

Ministævnet, der skulle have været afholdt d. 8.5.2010, er desværre aflyst, pga for få tilmeldinger.


April 2010 - Ny hest i tilridning

Vi byder velkommen til Gisela og Johnny Swenssons dejlige hest Kaysa, der skal i tilridning.


April 2010 - Så har Salonica gjort det igen...!

Så har Salonica gjort det igen...! Hun var til stævne på Nyskovens rideklub d. 2. april, hvor hun gik en LB3 til 70,77 %, hvilket gav en første plads.

Læs mere om Salonica her.


Marts 2010 - Smukke Salonica har været til stævne

Smukke Salonica været til stævne på Midtsjællands rideklub d. 21. marts. Hun gik en LB3 til 68 % og vandt klassen - dygtig pruh-hest :o)

Læs mere om Salonica her.

Klik på billederne for at se flere og større billeder.
Februar 2010 - Invitation til ministævne

AFLYST pga for få tilmeldinger !

Så er det igang med træningen ! Lørdag den 8. maj afholdes igen dressurstævne her på gården. Den første klasse vil starte kl 10.00 og programmet vil kunne ses på hjemmesiden en uge inden.

Klik her for at komme til stævnesiden
Februar 2010 - Nye pensionærer og heste i ridning

Et forsinket velkommen til Marina og Michelle Nielsen samt deres heste Nuggi og Vanda. Ligeledes velkommen til Tilde Nielsen og hendes hest Pinella samt Hanne Brænden Fet, der har Jestis La-Jana i ridning. Alle fire ryttere og heste ankom d. 29. december. Vi håber, at I bliver (er) glade for at være her.

I weekenden d. 30. og 31. januar ankom så Camilla Larsens frederiksborghoppe Regina samt Jeanette Hay-Schmidts frieserhoppe Olga. De to hopper har jeg fået i tilridning, og jeg glæder mig til at arbejde med de to heste.

Også velkommen til Rikke og Malic. Rikke er en "gammel kending" her på gården, da hun for nogle år siden havde part på en pensionærhest. Malic har Rikke fået til låns.


November 2009 - Ea og Gaia til stævne på midtsjællands Rideklub

Lørdag d. 31. oktober var Ea og Gaia til stævne på midtsjællands Rideklub.

De fik en forrygende stævnedebut, hvor de fik en 4. plads i LD1 med 68,7 % og rendte med 2. pladsen i LD2 med 68,9 %. Kæmpe stort tillykke her fra til Mariannes dygtige og flittige elev. Se hvor flotte de var:
Oktober 2008 - Nye pensionærer

Vi ønsker i oktober velkommen til Dina med Juliam og til Ellen med Babette Hindsgaul


September 2008 - Salonica bestod egnethedstest

Salonica bestod egnethedstesten på Vallensbæk Ridecenter d. 20. september. Da jeg på opvarmningsbanen mærkede, hvordan hun bare arbejdede med, glædede jeg mig bare sådan til at komme ind og vise hende frem. Og på selve banen gav hun sig så faktisk endnu mere. Så der er ingen tvivl om, at hun bliver en rigtig god stævnehest. Hun bestod prøven med 7 i skridt og galop, 7,5 i trav, 7 i kapacitet og 8 i ridelighed, og er nu registreret i RDS.


August 2008 - Nye pensionærer

Velkommen til Mette og Bo med Charmør og Rattatta


Juli 2008 - En rigtig præmiehest :o)

Den 28. juli 2008 var Rallepigen til Hestival i Solrød. Hun startede i klasserne LC3 og LB1 og benyttede tilsyneladende LC3 til at vænne sig til omgivelserne. Derefter gik hun så suværent i LB1 at hun her opnåede 72,2% og dermed vandt klassen !


Juli 2008 - Diener's Miss Saigon

Sarah folede 4. juli 2008, og det blev der et lille hoppe føl ud af - Miss Saigon - efter Blue Hors Zach.


Nyt navn og nyt web-layout

Vi har skiftet navn til "Stald Diener", for at markere vores nye fokusområder. Samtidig er den nye webside nu næsten klar - vi håber du/I kan lide det nye layout - men kom ofte tilbage, for siden bliver endnu flottere i nær fremtid.Nyhedsarkiv